محتوا :
امروزه می توان دیوارهای خانه را با چیزهای مختلفی پوشاند! تنوع جنس و طرح های زیادی وجود دارد که قادر است تمام سلیقه ها را پوشش دهد. می توانید خانه ی خود را رنگ آمیزی کنید یا این که از کاغذ دیواری استفاده کنید. اما در حال حاضر محصول دیگری نیز رواج پیدا کرده است که تنوع زیادی دارد. این محصول دیوارپوش است که انواع زیادی دارد و به خاطر کیفیت خود را محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
می خواهیم در این مطلب راجع به دیوارپوش و انواع آن صحبت کنیم و هر آن چه لازم است راجع به دیوارپوش بدانید را توضیح بدهیم. بنابراین اگر هنوز برای پوشش دیوارهای خانه تان تصمیم مشخصی نگرفته اید، توصیه می کنیم این مطلب را مطالعه کنید. شاید انتخاب شما دیوارپوش شود.
دیوارپوش
همان طور که گفتیم دیوارپوش یکی از جدیدترین مصالح ساختمانی است که امروزه برای پوشش دیوارهای منازل و محیط کار استفاده می شود. یکی از اصلی ترین دلایل استقبال از این مصالح ساختمانی، نصب ساده و راحت آن است. اگر تا به حال تجربه ی نصب کاغذ دیواری را داشته اید، می دانید که نصب آن کار سخت و پیچیده ای است و وقت زیادی می گیرد. رنگ آمیزی نیز دردسرهای خود را دارد. مثلا اگر بخواهید منزل خود رنگ کنید، باید چند روز تمام فعالیت های روزمره تان را تعطیل کنید تا به این مسئله بپردزاید.
اما دیوارپوش این دردسرها را ندارد. می توانید خیلی ساده و راحت این دیوارپوش ها را نصب کنید و از مزایای آن استفاده کنید. علاوه بر این، تنوع دیوارپوش ها بسیار بالاست و هر کدام از آن ها زیبایی مخصوص به خود را دارند.
تمام این دلایل باعث شده است که امروزه طراحان داخلی و دکوراسیون؛ به جای کاغذ دیواری و رنگ آمیزی، به سراغ دیوارپوش بروند. مثلا یکی از مشکلات اساسی کاغذ دیواری ها این است که بعد از مدتی تغییر رنگ می دهند و شفافیت و زیبایی سابق را نخواهند داشت.
انواع دیوارپوش
همان طور که اشاره کردیم دیوارپوش ها انواع زیادی دارند که دست شما را برای انتخاب باز می گذارد. در ادامه می خواهیم به برخی از رایج ترین و بهترین دیوارپوش های موجود در بازار اشاره کنیم. با ما همراه باشید.
دیوارپوش چوبی
چوبی که در دیوارپوش چوبی به کار می رود، ممکن است متفاوت باشد و این تفاوت، طرح ها و رنگ های متنوعی را پدید می آورد. این دیوارپوش ها مثل تخته های چوبی هستند. معمولا یکی از بهترین جاهایی که می توان از دیوارپوش چوبی استفاده کرد، روی دیواری است که پشت تلویزیون می باشد. علاوه بر این، استفاده از چوب در دکوراسیون داخلی خانه، می تواند محیطی گرم و صمیمی برای خانه بسازد.
گاهی مواقع هم ممکن است از خرده چوب ها و باقی مانده ی چوب های استفاده شده در کابینت و …، دیوارپوش چوبی بسازند. از دیگر جاهایی که می توان دیوارپوش چوبی را به کار برد، پارتیشن ها و دیوار پشت کتابخانه است. تنها چیزی که باید به آن دقت داشته باشید این است که دیوارپوش چوبی ای که انتخاب می کنید باید با دیگر بخش های خانه هماهنگی و هارمونی لازم را داشته باشد. می توانید از یک طراح داخلی مشورت بخواهید تا بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.
از دیگر مکان های مناسب برای استفاده از دیوارچوب، دیوار پشت تخت خواب است. می توانید از تکه های دیوارپوش چوبی برای جاهای مختلف منزل استفاده کنید و به این ترتیب حسی از طبیعی بودن و گرما را به محیط بیاورید. البته گاها دیده شده است که در سرویس بهداشتی یا حمام نیز از دیوارپوش چوبی استفاده می شود اما باید دقت داشته باشید که بهترین نوع دیوار پوش برای چنین مکان هایی، دیوارپوش های چوبی ضد آب است. چرا که احتمال پوسیدگی چوب در مکان های مرطوب وجود دارد.
دیوارپوش چرمی
یکی دیگر از انواع دیوارپوش های موجود در بازار، جنسی چرمی دارد. چرم زیبایی خاصی دارد و در هر نقطه استفاده شود، حسی از مدرن و لوکس بودن را به همراه می آورد. بیشتر مواقع از این دیوارپوش در محیط های اداری و تجاری استفاده می شود اما گاها دیده شده که از این دیوارپوش های چرمی در محیط های صمیمی تری مثل خانه یا حتی مهدکودک نیز استفاده می شود. طرح و رنگ دیوارپوش های چرمی نیز بسیار متنوع و گسترده است و می توانید با توجه به دکوراسیون داخلی منزل، یکی از آن ها را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید : بلکا
البته این دیوارپوش ها انواعی مثل توپُر یا سه بعدی هم دارند که جلوه ی منحصر به فردی به محیط خواهند داد. یکی از بزرگ ترین دلایل استقبال از دیوارپوش های چرمی این است که می توانند به عنوان عایق صدا و حرارت عمل کنند. به این ترتیب در حفظ انرژی سهمی به سزا خواهند داشت. این دیوارپوش های چرمی را می توان در ابعاد 30 در 60 یا 40 در 40 از بازار تهیه کرد.
دیوارهای پشت تلویزیون و دیوار سالن غذاخوری، یکی از بهترین جاهایی است که می توانید از دیوارپوش چرمی استفاده کنید. البته لابی ساختمان های شیک نیز استفاده زیادی از این دیوارپوش می تواند بکند. هم چنین گاهی مواقع از این دیوارپوش برای تزئین درب های ورودی بهره می برند.
دیوارپوش سنگی
کی از رایج ترین مصالحی که در ساختمان سازی و نما کاری، سنگ است. این عنصر را می توان در جای جای منزل استفاده کرد و زیبایی خاصی را پدید آورد. یکی از رایج ترین استفاده هایی که از سنگ می شود، برای ساخت دیوارپوش است. حتما شما هم تا به حال دیده اید که خیلی از افراد برای تزئین دیوار پشت شومینه یا تلویزیون، از دیوارپوش های سنگی استفاده می کنند که جلوه ی خیلی خاصی هم دارد.
البته استفاده از سنگ تنها به همین نقاط محدود نمی شود. گاهی مواقع برای تیره تر کردن فضای آشپزخانه و در طراحی های مدرن و مینیمال، ترجیح می دهند که فضای بین دو کابینت را از دیوارپوش های سنگی استفاده کنند. حتی می توان از این محصول برای فضای زیر وان یا دیوارهای حمام نیز استفاده نمود. یکی از بهترین ویژگی های دیوارپوش سنگی این است که دوام و مقاومت خیلی زیادی، به خصوص در برابر رطوبت دارد. به همین دلیل است که استفاده از آن در محیط های مرطوبی مثل حمام و دستشویی، به شدت کاربرد دارد.
طراحان داخلی امروزه سنگ کف آشپزخانه را با سنگ میان کابینت ها و سنگ روی کابینت ست می کنند تا فضایی فوق العاده شیک و زیبا بسازند که اتفاقا طرفداران زیادی هم پیدا کرده است ( حتما شما هم آشپزخانه هایی که شکل جزیره دارند را دیده اید؟)
دیوارپوش آلومینیومی
آلومینیوم نیز از عناصر پر مصرف در دکوراسیون داخلی است. امروزه دیوارپوش های آلومینیومی نیز به بازار آمده اند که از قطعات کوچک آلومینیوم ساخته شده اند. تنوع طرح و رنگ این دیوارپوش ها بسیار بالاست. هم چنین باید بدانید که نصب خیلی راحتی دارند. در واقع پشت این دیوارپوش ها چسبی وجود دارد که به راحتی به سطح مورد نظر می چسبد. قطر این ورقه های دیوارپوش آلومینیومی حدود 4 میلی متر است و می تواند بهترین انتخاب برای آشپزخانه هایی باشد که سقف کاذب آلومینیومی دارند.
آلومینیوم می تواند فضایی مینیمال به محیط بدهد و به همین دلیل است که تا این حد میان طراحان داخلی محبوبیت دارد. گاهی مواقع دیده شده که از دیوارپوش آلومینیومی در فضای لابی یا ورودی ساختمان نیز استفاده می شود.
دیوارپوش شیشه ای
یکی دیگر از دیوارپوش های محبوب بازار، دیوارپوش هایی هستند که از جنس شیشه می باشند. بیشتر مواقع برای پوشاندن فضاهای خالی در محیط، از این دیوارپوش های شیشه ای استفاده می شوند. رنگ و طرح این شیشه ها بسیار متنوع است و شما می توانید بر اساس سلیقه یا طراحی خانه تان، یکی از آن ها را انتخاب کنید. باید بدانید که جنس این شیشه ها بسیار مقاوم و نشکن است و در برابر حرارت و آتش مقاومت خیلی خوبی از خود نشان می دهند. شما می توانید از دیوارپوش های شیشه ای روی درب کابینت خود استفاده کنید و به این ترتیب نور و زیبایی آشپزخانه تان را افزایش دهید.
گاهی مواقع انتخاب رنگ شیشه می تواند اثر به سزایی در طراحی خانه تان داشته باشد. مثلا اگر می خواهید که فضایی آرام و ساکن بسازید، می توانید از شیشه های بدون رنگ یا آبی روشن استفاده کنید. اما اگر می خواهید طراحی شلوغی برای محیط به کار ببرید، توصیه ی ما استفاده از رنگ های تیره تر است.
دیوارپوش PVC
یکی دیگر از انواع دیوارپوش های رایج بازار، دیوارپوش های پی وی سی است. بهترین مزیت این نوع دیوارپوش ها این است که کاملا ضد آب و رطوبت هستند. زیبایی آن ها نیز منحصر به فرد است و مقاومت خیلی خوبی در برابر ضربه و آسیب دارند. به طور کلی می توان چنین گفت که تمامی محصولات پی وی سی، عایق حرارت و صدا محسوب می شوند و دیوارپوش پی وی سی نیز این قاعده مستثنی نیست. می توان این دیوارپوش ها را در محیط رستوران، دستشویی، مراکز خرید یا هتل ها مشاهده کرد. عمر این دیوارپوش ها نیز بسیار بالاست و خیلی کم پیش می آید که دچار آسیب یا خرابی شوند. به همین دلیل محبوبیت زیادی میان مصرف کنندگان پیدا کرده است. زمانی که می خواهید از دیوارپوش در جاهای شلوغ که احتمال ضربه و آسیب وجود دارد استفاده کنید، بهترین گزینه ی شما دیوارپوش PVC است.
دیوارپوش 3D
یکی دیگر از بهترین محصولات دیوارپوش، دیوارپوش های سه بعدی است که شاید جدیدترین محصول دیوارپوش ها به حساب بیایند. این دیوارپوش نیز عایق صدا و حرارت است و اجازه ی عبور رطوبت را نیز نخواهد داد. جنس این دیوارپوش های سه بعدی ممکن است متفاوت باشد اما رایج ترین ماده های به کار رفته در دیوارپوش سه بعدی شامل فایبرگلاس، MDF، سلولز و بتن است. می توان دیوارپوش سه بعدی را در محیط هایی که طراحی داخلی اهمیت دو چندان دارد پیدا کرد( مثل گالری های هنری، تالارهای مختلف، بوتیک ها و …)استفاده از دیوارپوش های سه بعدی در خانه هایی که محیط مدرنی دارند توصیه می شود و بهترین گزینه ی ممکن خواهد بود. می توان با نصب دیوارپوش سه بعدی، تصویری واقعی و زنده را در فضا متجلی کرد.
دیوارپوش کناف
یکی از رایج ترین و بهترین دیوارپوش هایی که اخیرا به شدت مورد استقبال قرار گرفته است، دیوارپوش های کناف است که به شکل پانل های گچی با روکش کاغذی هستند. وزن زیادی ندارند و مقاومت خوبی در برابر آتش و صدا از خود نشان می دهند. اگر محیط شما، قوس دار است استفاده از دیوارپوش کناف می تواند بهترین انتخاب ممکن باشد. نصب کناف خیلی ساده است و بعد از نصب نیز می توان رنگ آمیزی دلخواه را روی آن پیاده کرد.
اگر سقف شما کناف کاری شده است، توصیه ی ما این است که از دیوارپوش کناف برای محیط هایی مثل پشت تلویزیون و …استفاده کنید.
بیستر بخوانید : روش های نقاشی در ساختمان
قیمت دیوارپوش
همان طور که مطالعه کردید، دیوارپوش ها انواع و اقسام زیادی دارند. به همین خاطر است که نمی توان قیمت مشخصی برای هر کدام از آن ها در نظر گرفت. هر فروشنده و هر برندی ممکن است قیمت خود را داشته باشد اما اگر می خواهید که بهترین دیوارپوش های موجود در بازار را با بهترین قیمت خریداری کنید، توصیه می کنیم سری به وب سایت سازه یاب بزنید.
بهترین فروشندگان دیوارپوش را در این وب سایت گرد هم آورده ایم و شما می توانید با مقایسه ی آن ها، محصول مورد نظرتان را خریداری کنید. صدها آگهی مختلف توسط فروشندگان دیوارپوش در وب سایت سازه یاب درج شده است و شما می توانید بسته به بودجه و سلیقه تان یکی از این محصولات و فروشندگان را انتخاب کنید.
دیوارپوش ارزان
اگر بخواهیم یک دیوارپوش ارزان را معرفی کنیم، باید بگوییم که دیوارپوش های آلومینیومی و پی وی سی، قیمت پایین تری نسبت به دیوارپوش های چوبی یا سنگی دارند. علاوه بر این دوام و عمر بالایی نیز دارند و انتخابشان از هر نظر به صرفه است.
اما طبیعتا باید دقت داشته باشید که محصول خود را حتما از جایی خریداری کنید که بهترین کیفیت را عرضه می کند. چرا که متاسفانه در حال حاضر، بازار دیوارپوش ها نیز پر از اجناس تقلبی و چینی شده است.
وب سایت سازه یاب با ارائه بهترین فروشندگان دیوارپوش در خدمت شماست.